Kiitos Sauli <3

how to lose weight fast for women
sildenafil citrate 100mg
tadalafil canada

Tässä seuraavassa kuvassa oltiin taas kavereita. Oon kyl jo alkanu miettii kostoa. Koska kostohan on paras tapa saada tyydytystä ;) Ei mutta oikeesti aion kehitellä jonku megajäynän herra Superkällille! Et jos on jotain hyviä ideoita ni pistäkää tulemaan ;)

2 thoughts on “

Kiitos Sauli <3

  1. Ootte te vaan niin ihania! Molemmista olen saanut niin positiivisen ja iloisen ihmisen kuvan näiden vuosien aikana, että ei voi muuta kuin ihailla. Toivottavasti keksit hyvän vasta-jäynän Saulille ja näytät, että kyllä tytötkin osaa (=
    Mukavaa vuoden alkua sulle ja levyä ootellessa <3

  2. Olen kai hirveä ihminen koska nauran kirjaimellisesti vedet silmissä lattialla tuolle House Of Horrors-kohdalle :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: