Sirpaleista koottu kaupoissa 15.2. + tämän viikon albumi YleX:llä!

Siinä se nyt sitten on! :) Mun toinen albumi “Sirpaleista Koottu” (kansi ja biisilista alempana). HUH! Aikamoinen pari vuotta takana. Muutamat mental breakdownit, kokonaisvaltaiset musiikin parista poistumisajatukset, hanskat tiskiin heittämiset ja erinäisiä muita tuntemuksia…itkusta naurun, raivosta ekstaasiin.  Oon kuitenki TODELLA ylpeä siitä, että tää levy ylipäätänsä julkastaan, ja viel et siitä tuli loppupeleissä niin saakelin hyvä! JAU! Imekää parsaa kaikki vihaajat! Ja iso kiitos niille jotka on pysyny mun rinnalla ja tukenu mua. Tää levy on omistettu teille <3

Viikon albumi YleX:llä!

Levy on soitossa tällä viikolla YleX;llä Viikon albumina! Eli kannattaa virittää radio tai netti X:n taajuudelle aamuisin klo 10 Uuden musiikin aamuvuoroon tai sitten illasta vastaavasti klo 18 alkaen Uuden musiikin iltavuoroon. Luvassa tarinaa levyn teosta ja tietty itse biiseistä… :)

Käykää YleXin sivuilla kommentoimassa ja kertomassa miltä kuulostaa – ja saa tietty tähän ja mun Faceen kanssa pistää fiiliksiä… :)

Ennakkotilaus

Jos haluut että lätty kilahtaa postiluukusta jo ilmestymispäivänä ni ennakkotilaa tuolta. Voin kertoo et sisäkansista tuli aivan huiput, ja tietty kaikki tekstit löytyy kans sieltä bookletista. Eli suosittelen fyysisen levyn hankkimista :)

Ennakkotilaa levykauppa äxästä

Biisit

 1. Sininen sydän (katso video / kuuntele Spotifyssä)
 2. Ihanaa (katso video / kuuntele Spotifyssä)
 3. Olet tässä
 4. Ensimmäinen nainen
 5. Tyttö
 6. Onni karkaa
 7. Ei saa koskee
 8. Ei ei ei
 9. Viimeinen malja
 10. Vuoden tyttöystävä
 11. Bonus: Kiitos kun muistit (katso video / kuuntele Spotifyssä)

Haastiksia tulossa

Viime viikolla tein nipun haastiksia ja ne tulee pääsääntösesti levyn julkasuviikolla. Suomen Kuvalehti, MeNaiset(aika syväluotaava haastis, pureutuu musanteon ja tän bisneksen nurjiin puoliin sekä siihen mitä se on kun mieli alkaa horjua), Demi ja sit joitain radio ja telkkajuttuja. 16.2 pääsee kuulemaan telkasta livenä pari biisiä kun esiinnyn FIGMA-gaalassa.

82 thoughts on “Sirpaleista koottu kaupoissa 15.2. + tämän viikon albumi YleX:llä!

 1. Normally I’m against killing but this article slaughtered my ignorance.

 2. This is way more helpful than anything else I’ve looked at.

 3. Apparently this is what the esteemed Willis was talkin’ ’bout.

 4. No julkaisua, haastiksia ja esiintymisiä jo odotellaan suurella mielenkiinnolla. Tuntuuhan se hiukan oudolta, että ehkä kaikista humoristisimpana ja huolettomimpana pitämäni artisti (sinä) onkin ollut noin kovilla ja elänyt niin huonoja aikoja – eihän meidän Viilerillä sellaisia koskaan ole? Niinhän sitä varmaankin kaikki kuvittelivat… mutta, nyt ollaan onneksi tässä päivässä ja levy tulee parin viikon päästä, yes yes! Mikä ei tapa, se vahvistaa, ja auttoi myös tekemään varmasti ihan huipun levyn.

  Enkä btw ikinä ole ostanut levyä vain tiedostoina, ja jos vain fyysinen vaihtoehto on olemassa, en ikinä tule ostamaankaan. Äärimmäisen BORING & TYLSÄÄ, imo. Ja vielä vähemmän siihen lähtisin tässä tapauksessa, kun kansissa on tositosi nätti laulaja :) Ja tuli jo luvattua ostaa, ja pidän aina minkä lupaan =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>