TÄÄL ON KYLYMÄ! IT’S FRIGGIN’ FREEZING!

MOI!

Kotona jälleen! Oli ihanaa ku pöydällä odotti kimppu tulppaaneja! Linda oli meillä talovahtina hakemassa posteja ja kastelemassa kukkia ja se oli ostanu kukat odottamaan mua! IHANA linda! Myös toinen ystävä Jamppa yöpy meillä uutena vuotena ja aijettä oli mukava palata kotiin ku kaikki pöydät oli kiiltävät!!! Pienet asiat tekee niin ilosiks. Yksi niistä EI ole se, että täällä on niin perkeleen kylmä! Menin aamulla kauppaan ja näytin tältä:

Tää oli mun tuntemus kun astuin koneesta ulos Suomessa. Onneks Linda tuli hakee mut kentältä ni oli tutut kasvot vastassa kentällä :) Ainii, se ilme mikä mulla oli ku mun sormet meinas jäätyä irti. Täähän ei ole yhtään lavastettu:

Tää on tällanen välipäivitys, hiukan olen hassuttelutuulella, nukuin 13 tuntia. Wheeler  – Jetlag 1-0.!!! Eletään jännittäviä aikoja. Mun levy tulee VIHDOIN ens kuun 15. Katotaan miten likan käy. Tykkääks siitä kukaan vai tarviiko vaihtaa alaa…Parit haastikset tällä viikolla joista ilmottelen sitte ku ne tulee :)

Pieni vinkki: hymyile jollekin tuntemattomalle tänään. Usko mua, sille tulee varmaan sikahyvä mieli.

<3k