Levyjulkkarit – Dubrovnik

Kiitos kaikille paikalla olleille! Olipa mahtava ilta juhlistaa mun Sirpaleista Koottu – albumin valmistumista :) On niin upee tunne kun on lavalla ja laulaa itselleen tärkeitä biisejä ja näkee ihmisten reaktiot niin selvästi. Siellä itkettiin, naurettiin ja tunnettiin vahvasti! Kiitos kaikille jotka oli mukana järjestämässä iltaa, kiitos taas Luovan porukka,Tuula Jääskeläinen ja Leena Ek upeesta tukasta ja meikistä sekä Saija kun etästailasit mut Tampereelta ;) Kiitos Jussi Solja kun otit valokuvat jo oot ollu muutenki niin mieletön tuki ja voima. Kiitos Nuopposelle, Jakelle, Jampalle, Linkulle, koristelu-Kokkoselle ja erityispeukut mun maailman upeimmalle ja mielettömimmälle bändille!

Tässä kuvia illasta, koko setti löytyy mun Facebookista :)

alkupala

tässä vielä kauniisti otsikoitu MTV3viihteen juttu :)

<3k