Kuulumisia

Moikka! En o ollu kauheen aktiivinen ku piti ottaa pieni time outti ton julkasun jälkeen. Hirveen rohkasevaa palautetta tullu ja puskaradio on ilmeisen hyvin toiminu! Sehän kertoo siitä että tuote on hyvä <3 Radiotki alkaa heräilemään ja yks ihan megaerikoisjuttu. Mun Facebook artistisivulle on lauantain ja nyt tän hetken aikana tullu 290 uutta tykkäystä!!! Eli parissa päivässä melkein 300 uutta fania. Ihan huippujuttu :) Aattelin et sit ku tulee 3000 rikki ni teen akkarivedon jostain mun biisistä, joten stay tuned <3 Laitan ny jotain random kuvia jotka saattaa liittyä viimeaikasiin tapahtumiin :)

kiitin onneani että seisoin oikeessa jonossa kun bändejä jaettiin.

(palvonta-asennossa oleva neito on ystäväni joka koristelee pöydänjalkaa, eikä millään tavalla oikeesti palvo bändiäni.toisin kuin minä)

 

tanssin veljen kanssa

löysin kuvan itestäni 8v hipsterinä. seilorimekko ja neon lasit. voi veljet

lauloin ja join

liukuvärjäytin tukkani

olin hiihtämässä

kaikkee hyvää!

<3k

ps tulossa pari telkkajuttuu, laitan infot lähempänä :)

3 thoughts on “

Kuulumisia