Tyttö – akustinen olohuonejammailu

Fanimäärä FB:ssä ylitti 3000 ja lupasin lahjana teille tehdä teidän äänestämästä biisistä akustisen version. I present to you:

<3k

www.facebook.com/krisuwheeler

www.twitter.com/wheelah

4 thoughts on “Tyttö – akustinen olohuonejammailu

 1. Oon täs kuunnellu sun kappaleita hirveesti ja tää on yks lemppareista. Koskas laulat sen kappalees “ei ei ei” youtubeen! sitä mä täällä odottelen :D pääsen tekee sitten kunnon soittolistan ja kuuntelemaan :)

 2. Oijoijoi en tiennyt että Facebookissa on moinen!! Pistin hakemuksen menemään josko mut huolittais jengiin ^^

 3. WOW! Onneks olkoon! Huippupisteet!!! Täytyy joo pohtia miten vois hyödyntää aktiivisia ja innokkaita street teamiläisiä :)Jos on jotain ideoita ni laita ihmeessä sinne Street Teamin sivuille ni voidaan sit kommunikoida tarkemmin!

 4. Hienoo Whiileri! <3
  Miten olis jos vaikka yritettäis tuplata toi 3000 kuuteen tonniin? Street teamista vois olla apua ;) Oon ihan varma että innokkaita tiimiläisiä löytyis!!

  Tein kouluun semmosen englanninkielisen pidemmän projektin susta ja sun uudesta levystä. 13-sivuinen Marketing Communications Plan siitä tuli ja päälle vielä presentationi koululla! hyvällä arvosanalla pongahti takasin, muahahahah 48/50 8)
  Siinä tulin pohdiskelleeks tuota mahdollisen street teamin toimintaa ja uskon että se saattais toimia sun kaltasen pirtsakan artistin kohdalla ERITTÄIN HYVIN!:)

  Olis tosi siistiä olla mukana sun tiimissä! :)

  -Piritta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>