7 päivää toimittaja vei mun neitsyyden!

Eiks o hyvä tollanen skandaaliotsikko! Ajattelin et sopii teemaan ;)

Olin tänään vetämässä seiskan 20v bileissä. En oo ennen ollu, kuullu vaan legendaarisia juttuja ja nämä kyseiset juhlat on aika pahamaineiset. Viinaa oli ainaki tarjolla pöydät notkuen! Lähin menee heti keikan jälkeen ku huomenna on heti aamusta hommaa…jäi varmaan näkemättä moni känninen kohtaaminen, ja Tuksu. Eikös se aina siellä pyöri…No, huomenna saa varmaan lukee lööpeistä “tärkeimmät” tapahtumat ;)

Otsikko viittaa siihen, et ku keikan yhteydessä tehtiin pieni juttuki, ni se toimittaja kysy et muistanko koska oon ite ollu ekaa kertaa seiskassa. No mä en o montaa kertaa siinä lehdessä ollu, mut mun ensikosketus oli mikäpä muukaan ku Kääk juorut. Oli perjantai-iltapäivä (joskus pari vuotta sitten) ja mun kaverit oli tullu just duuniristeilyltä, ja ne houkutteli mut lähtee iltapäiväbaarikierrokselle. Siinä sitte meni yks tai kaks drinkkii, ja päädyttiin Restroom-nimiseen karaokebaariin. Minähän en sillälailla mikään karaoken suuri ystävä ole, mutta porukan painostuksesta sitten suostuin vetämään erään musiikkikappaleen. Tunnelma oli niin katossa, että aloin värväämään itelleni taustalaulajia muista asiakkaista. Valinta ei ollu vaikee koska koko baarissa oli vaan kourallinen tyyppejä. Viikko siitä, mun naamari oli kääk-juoruissa, ja tämä tapahtuma siinä kuvatekstinä. No, tänään kun kerroin tätä juttua sille toimittajalle, ni se sano että HÄN oli yksi niistä mun värväämistä “asiakkaista”!!! HAHAHA!

 

ettekste tiä kuka mää oon? no artismi!

siinä se on. viileri ja sen hevilogo ;)

kaikkee hyvää ja ihanaa vappua! take care :)
<3k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>