Remembering Senegal

Moro tyypit!

Hieman on aikaa vierähtäny edellisestä postauksesta, mut en nyt jää päivittelemään sitä vaan keskityn tähän hetkeen ja tämän blogikirjoituksen tekemiseen :)

Paljon on tapahtunu ja mun vointi on parantunu merkittävästi. Kuten osa tietää, olin Sirpaleista Koottu-levyn teon loppuvaiheessa jo niin poikki ja väsyny kaikkien vastoinkäymisten takia, että romahdushan siitä seuras. Oon tajunnu että mun piti käydä läpi vihan ja katkeruuden tunteet jotta sain ne ulos systeemistä. Oon tehny paljon itsetutkiskelua ja pyrkiny opettelemaan uudenlaisia tapoja toimia ja ajatella. Keräsin voimat ja osallistuin 21 päivän joogakurssiin josta huomenna koittaa viimeinen päivä. Minä, joka inhoon aamuherätyksiä, minä, joka innostun aluksi silmittömästi asioista ja sit se sama innostus laskee kun lehmänhäntä olin aamusin seiskalta tekemässä joogaharjotusta, sain pidettyä kahden viikon detoxin jossa puhdistettiin elimistö kaikesta ylimääräsestä cräpistä, ja saavutin jotain jonka alotin! Kiitos ihanalle ryhmälle, upeille ihmisille joita tapasin ja joilta sain voimaa. Kiitos meidän ihanalle ohjaajalle Pialle joka kannusti, ohjas ja jakoi viisaita ajatuksiaan meidän kanssa. Jos muuten haluutte tsekata tai ootte kiinnostuneita tulijoogasta ni käykää vilasemassa sivut. (tää ei o mikään mainos, oon vaan niin fiiliksissä et onhan se mieletöntä jos voi pistää hyvän kiertämään) Olen virallisesti ylpeä itsestäni enkä aio päästää siitä tunteesta vähään aikaan irti :)

Photo:Sami Joensuu

Yks isoin juttu mitä opin kurssin aikana oli se, että ihminen pystyy paljon enempään kun mitä se luulee pystyvänsä. Minä, joka en joku aika sitte päässy sängystä ylös vetelin ihan jossain sfääreissä. Hoin kokoajan itelleni “ole armollinen itselle” “älä suorita” “tee se minkä jaksat”. Onnittelin itseäni ihan pienistä onnistumisista, tai siitä että olin edes päässy joogastudiolle sinä aamuna. Nykyään kun eletään semmosella turbovaihteella kokoajan, tulee kauheet paineet pärjätä. Verrataan kokoajan itseä muihin, ja kun menossa on tämä facebook-näyteikkunaelämä aikakausi, luullaan että kaikilla muilla on täydellinen elämä. Mä tajusin monta asiaa mistä sain olla kiitollinen, ja pikkuhiljaa alan ymmärtää että mä olen mä, ja ulkopuolisella hyväksynnällä ja sen hakemisella ei ole kun huonoja seurauksia. Tottakai tulee huonoja hetkiä ja mikään ei suju, mutta ainakin oon tiedostanu ja oivaltanu isoja juttuja, joten nyt niihin on helpompi kiinnittää huomiota ja yrittää muuttaa :)

Photo:Sami Joensuu

Tajusin tänään että olin aikalailla tasan kaks vuotta sitten Senegalissa. Siellä oltiin aika perusasioiden äärellä, kuten musta tuntuu että oon nytkin. Jotenki ympyrä sulkeutuu ja oon valmis jättämään kaiken murheen ja entisen taakseni ja jatkamaan eteenpäin. Ajattelin laittaa linkin meidän tekemään dokumenttiin niille jotka ei oo nähny. Näätte vähän toista puolta meikäläisestä. Finding Senegal siis tehtiin vuonna 2010. Täältä Senegal-aiheinen matkapäiväkirja.

Uutta levyäkin ollaan jo suunniteltu ja laitettu siinä asiassa pyörät pyörimään. Kaikki ylimääräset turhat ihmiset on karsittu pois ja homma etenee ihmisten kanssa joihin luotan ja jotka jakaa saman innostuksen kun minä! Oon oppinu monta asiaa edellisestä levystä, mikä toimi ja mikä ei toimi ja mulla on aika hyvä näkemys siitä mitä ollaan tekemässä. Ihanaa taas tuntee se kutkutus minkä musiikinteko mussa aiheuttaa!

Muitakin onnen asioita on tapahtunu. Mun paras ystävä sai vauvan! On se uskomatonta ku tapaa tyypin joka on syntyny pari tuntii sitte. Moro. Synnyin just. Mikä meno? :D Se on kaunein pikku prinsessa mitä oon nähny. Ne joutuu laittaa mulle varmaan tarkat vierailuajat koska saan tulla ja koska pitää lähtee koska muuten asuisin niillä.

Photo:Sami Joensuu

Aurinkoa päivään ja ihanaa viikonloppua kaikille

<3 k

p.s. Kielipoliiseille terveisiä että ei kannata lukee. Teitä alkaa ahistaa kielipuolisen eikirjakielisyys, kielioppivirheet ja muut aidinkielimonsterit. Jos miettisin kirjotusasua liikaa, kynnys nousis enkä koskaan kirjottais mitään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>