Kristiina – MIKÄ ON? PALJASTA TOTUUS!

Vuoden ‘draamaa tyhjästä’ palkinto menee tämän jutun tehneelle toimittajalle!

http://www.como.fi/uutiset/suositun-suomalaisartistin-fb-paivitys-hammentaa-yleisoa/

Joskus oli semmonen tapa että toimittaja otti selvää ennen kuin lähti tekee juttua. Se tapa on selkeesti unohdettu, ja artistin statuspäivityksistä revitään asiaa minkä jotutuu väkisin vääntämään…Todellisuus on nykyään se, että raflaavilla otsikoilla haetaan nettisivuille klikkauksia. Mitä rajumpi otsikko, sitä sisällöttömämpi juttu yleensä on ;) Toivottavasti kouluissa on pakollisena kurssina medialukutaito.

Mulla kaikki ok, kirjotan uusia biisejä niin kuin tiedätte koska olen siitä teille kertonut. Kiitos ja näkemiin viittasi siihen että Sirpaleista koottu-levyn tiimoilta ei enää keikkailla. Kalajoella oli vika ja koska lähdimme sieltä kotiin, sanoin näkemiin.

Repeytyny settilista näytti niin siistiltä että oli pakko ottaa kuva. Se oli jotenki symbolinen, mutta mitään draamaa tähän ei liity.

Oon innoissani uusista biiseistä ja niitä onneks syntyy kokoajan lisää. Kohta päästään suunnittelemaan visuaalista puolta ja aika vahva visio mulla siitäkin on. Tästä tää taas lähtee!

<3k

3 thoughts on “Kristiina – MIKÄ ON? PALJASTA TOTUUS!

  1. Onneksi oli mennyt ohi tuommoinen tyhjänpäiväinen juttu!
    Mutta kiitos siitä, että olet avoimesti puhunut sairaudestasi! Masennus ei ole mikään pikkujuttu ja on hienoa, että siitä uskaltaa puhua – vaikkei se helppoa ole. Samaa tautia sairastan ja tiedän, että matka on pitkä. Kiitos ja odotan uutta levyäsi innolla!

  2. Pikkusen kaipais jotain perustelua tohon sun kommenttiin…Tarkoitatko siis että oon niin tuuliviiri ettei voi tietää vai se että se mitä sanon ei pidä paikkaansa? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>