YOU CAN DO IT!!!

Osallistuin eilen Helsinki MidnightRun-tapahtumaan. Lähtö oli puoli kymmenen illalla, juostiin rankkasateessa ja megatuulessa 10km!!! Pisin mitä olin tähän mennessä juossu oli 8km. Voin sanoo että helmeintä ikinä. Tavoitin jonkin asteisen juoksu flown ja kun tultiin maaliin, mulla oli isoin hymy naamassa – sen sijaan et otsassa olis törröttäny kerrostalon kokonen tiedätte kyllä mikä. Lopullinen aika oli 1h 8min.

En olis vuosi sitten uskonu että osallistuisin mihinkään urheiluyleisötapahtumaan ja vielä MAKSAISIN SIITÄ ‘ilosta’. Olin niin paskassa kunnossa henkisesti sekä fyysisesti, että sängystä ylös pääseminenkin oli ison työn takana. Tässä se taas nähdään että ihminen selviytyy, ja pystyy paljon enempään kun mihin kuvittelee pystyvänsä! Uskokaa itseenne. Olkaa armollisia itsellenne, ja ennen kaikkea rakastakaa itseänne. Jos ette rakasta itseänne, muiden on hemmetin vaikea tehdä sitä.

 

 

ennen juoksua ei kauheesti hymyilyttäny

<3k

4 thoughts on “YOU CAN DO IT!!!

  1. Ei vitsit, jokohan uskaltaisin itekkin ens keväänä edes Kuntovitoselle… jos sinäkin, niin kyllä minäkin!

  2. Tää oliki erikoistilanne! Itekki yllätyin vauhdista, mut ku 6000 muutaki juoksee sun kanssa ja matkan varrella on livemusaa ja hymyileviä ihmisiä jotka kannustaa niin se tuntuu et vaan leijuis sen koko matkan :)

  3. Mahtavaa! Aika kovan ajan heitit kyllä! Jos mä esim vedän matolla niin sellanen sopivan kova vauhti on yleensä 9,5km/h ja jaksan just ja just sen puolituntia :D U rock!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>