Agent Wheeler and The Beauty Army

Viime torstain mulla oli kunnia esiintyä Prikanmaan Musiikkiopiston suurorkesterin säestyksellä loppuunmyydylle Tampere-Talolle. Kyseessä oli James Bondin 50 vuotis juhlakonsertti. Tää oli huikea juttu, koska oon ite alottanu aikoinaan PMO:n riveissä laulutunnit.

Maanantaina kuitenkin heräsin siihen, että mitäs riepua sitä tällä kertaa keksis laittaa päälleen…Kaapissa roikkuu mekkoja kyllä, mutta tämä oli jotain niin erityistä, että halusin jotain spesiaalia. NO, mitä tein? Soitin tiistaina Saijalle joka hoiti mun vaatetuksen viime keväänä kun levy tuli. Saijahan on sopivasti Tampereella, joten tää oli täydellinen juttu. Kysyin et olisko hänellä mitään kontakteja Tampereella mistä vois lainata jonkun iltapuvun. (Tää oli siis tiistai-iltana, konsertti torstaina.) Saija pohti asiaa,ja keskiviikko aamuun mennessä mulla oli sovittu ruiskurusketus, iltapukujen sovitus, lainakorut, kynnet, hiukset ja meikki. Saija pisti haisemaan! Love it! Ainii, ja kun tuli kenkäkriisi torstaina klo 15, Saija soitti Biancoon ja sopi että saan myös korkkarit lainaan. Näin se homma etenee.

Tässä vaiheessa on pakko sanoa iso KIITOS kaikille jotka oli mukana tekemässä musta upeaa Bond-tyttöä! On se hieno juttu kun on ihmisiä jotka auttaa. Se mahdollistaa sen, että mä voin vaan kävellä lavalle, avata suuni ja laulaa :) Kun tuntee olonsa kauniiksi ja voimakkaaksi, se tekee mun suorituksesta vielä paremman! Eli kiitos Saija, Riina, Kaisa, Elina, Janica ja Anni.

Keskiviikko alkoi niin, että Saija teki mulle ruiskurusketuksen iGlowssa, koska sukkahousuja ei saanu laittaa ja sääret ei näin syksyisin oo ihan hoteimman näköset. Sit lähdettiin sovittamaan iltapukuja Dead birds & Lionheart – vaatemerkin työtilalle. Voin kertoo et sekosin ja meinas räjähtää naama. Taisin jopa muutaman kerran huutaa lauseen “mun pää irtoo”. Ne vaatteet oli kun mulle tehty! Kokeilin muutamia luomuksia ja sulin. Mä sain siis sieltä lainaksi upean musta iltapuvun Licence ti Sing-biisiin.

Torstaiksi oli sit sovittu kynsiaika, hiusten laitto ja meikki. Tässä sama tarina kuvina.

Tässä ennen-kuva. Aamu naturel.

Kynnet kuosiin Kaisan Korjaamolla

Kaisa tylytti mua siitä, etten käytä aluslakkaa. Hän oli hieman pelottava…;)

Valmis!

Sit hiukset ja meikki Hiushuone Luovassa

Riina työstää :)

Ei niin naapurin tyttö enää…

JA TÄSSÄ ENSIMMÄINEN LOOK!!!

Huippiksen seuraava tuotankokausi aikoo palkata mut poseerausvalmentajaks

Stylisti ja sen nukke :) Kiitos Saija

‘Mitä jos mä kaadun?’

‘No et vaan kaadu! Daa!’

Cheeky!

Nopee asun vaihto! Ihan diivana!

Kauneusarmeija. Huomatkaa, vessassa ollaan…

Ja toinen look. Kiitos mekosta Dead birds & Lionheart

Wheeler’s Angels

In action

The team : Janica, Riina, K ja Saija

Don’t fuck with Wheeler. Or her angels.

Ihana Korus Design lainas kauniit korut. Korvikset on Efva Attlingin ja sormus Koru’sin omaa designia. Sormuksen nimi New York.

 Kiitos jokaiselle joka oli mukana tekemässä musta Upeeta Bond tyttöä!!! Mulla oli ikimuistoinen päivä!

<3 k

One thought on “Agent Wheeler and The Beauty Army

  1. Olen kyllä aikaisemminkin nähnyt kuviasi, mutta nyt noi kuvat sai mussa fyysisiä muutoksia, lähinnä nivusalueella. Ei siitä sen enempää ;-) Sustahan on tullut erittäin seksikäs ja upee kroppanen nainen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>