Kamuhaaste: ruokapäiväkirja

Meidän piti siis pitää viikon ajan ruokapäiväkirjaa…Sehän oli mielenkiintoista…erittäin mielenkiintoista. On se hurjaa kun näkee paperilla sen mitä suuhunsa lyö.

Me oltiin sovittu Cristalin kanssa että ollaan täysin rehellisiä. Auch…No mä yritin harjotella sitä että parin tunnin välein olis jotain pureskeltavaa. Aluksi se onnistukin ihan hyvin, mut loppua kohden alko olemaan aika haastavaa. Se uuden asian viehätys laantuu aika nopeesti ja menee takasin niihin vanhoihin rutiineihin.

Cristalille palaute oli se, et se ei syö tarpeeksi. Ja mullakin alko loppuviikkoa kohden kalorimäärä tippumaan tarvittavan alle. Nyt kylläkin ymmärrän sen, et sillä on äärimmäisen suuri merkitys mitä suuhunsa laittaa. Ravintorikasta ruokaa pieninä annoksina usein. Voi että se kuullostaa niin helpolta! Miksei se ole sitä?! Laiskuus, välinpitämättömyys ja tottumattomuus. Siinä ainakin mun suurimmat synnit.

Cristal kamppaili omien demoniensa kanssa, ja tässä rohkea tunnustus siitä, mitä tää on herättänyt miehessä. Iso hatunnosto rehellisyydestä ja rohkeudesta tuoda tämä asia esille. <3

Mä yritän nyt enemmän ja enemmän miettiä ruokaa polttoaineena mitä mun keho tarvitsee. Eri koneistoille pitää olla erilaiset bensat ;) Normioloissa tää on ihan toteutettavissa, mut sit jos oon esimerkiksi koko päivän jossain liikenteessä, tai kirjottamassa, ne syömisvälit venyy, ja sit oon niin nälissäni et tuun kotiin ja syön sohvan. Ei hyvä. Myöskin tällaselle tunteiltaan epävakaalle henkilölle olis äärimmäisen tärkeää että se verensokeri pysyis edes jotenkin tasaisena…Paljon on opittavaa..mut pikkuhiljaa hyvää tulee. Täytyy vaan olla kärsivällinen ja opetella uus tapa ajatella syömistä ja liikkumista. Sitähän tässä lähettiin hakemaan, et se olis pysyvää se muutos.

Erittäin avartavaa kylläkin ollut se, että joku joka oikeasti tietää mistä puhuu, on siinä valmentamassa. Joten iso käsi Heidille. Homma etenee :)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>