Kamuhaaste Flunssan kourissa

Heissan ystävät!

Pikku väli update. Treenasin edellisviikon yksin, kun Cristal oli sairaana, ja viime viikon sairastin minä. Mun treeniviikosta tulossa videoo ja fiiliksiä, mut tältä viikolta tulee luonnollisesti vaan purnausta ja angstia että joutuu MAKAAMAAN KOTONA kälysessä olossa :/ Antibiootti toivottavasti alkaa vaikuttaa pian ja pääsen tällä viikolla takasin treenin makuun. Harmittaa niin paljon kun tuntuu, että kaikki se kova työ valuu tän puolentoista viikon aikana tyhyyteen. Ja vaikka en oo syöny mitenkään megasti, niin on se vaan niin, että ku makaa sängyssä flunssassa ja poskiontelot huutaa hoosiannaa, sitä tekee mieli kokoajan olla tunkemassa jotain snäksiä naamariinsa. Mandariineja kulunut kiitettävä määrä. Saankohan jonku kokovartalolihaskrampin kun meen pitkästä aikaa treenaamaan…Ikävä on jo Heidin komennuksia ja teräviä neuvoja ;)

Räkäiset rakkauden terveiset toivottaa

k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>