Kamuhaaste joulujojossa

Hepsansaa ja hyvää alkanutta vuotta!

Treenaus jatkui ennen joulua ihan semi-innostuneissa merkeissä…Aikamoista jojoahan tää touhu on. Välillä on ihan tajari innostus ja hinku, toisinaan on sitte motivaatio täysin ojanpohjassa. Oon tajunnu että yks avain tähän juttuun on se, että vaikka tulee vastoinkäymisiä tai v****tuksia niin jatkaa vaan. Ei kasaa itselleen liikaa paineita ja jos jää joku kerta välistä ni ei jää vellomaan siinä vaan eteenpäin! Eikös se mummokin sillälailla tokassu ku oli väärttepäin lumessa! Etiäppäin!

Tässä taas salikohellusta a la Cristal ja Kristiina (sisältää tanssi- ja moottoriajoneuvokohtauksen):

<3k&c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>