#muukalainen

Tässä kuvassa fiilistellään tulevan levyn biisejä. Ne on nyt kirjotettu ja melkein nauhotettu. Tulossa on jotain täysin uutta. Täydellä sydämellä, useilla kyyneleillä, isoilla nauruilla, suurella tunteella ja lahjakkaalla yhteistyöllä on saatu aikaan jotain todella maagista. Viime kevään melt down on antanu mulle ison voiman ja kestävät siivet joilla opettelin taas lentämään. Ja nyt mä todellakin lennän. Ja korkeella. Ihmiset, mä en malta odottaa että kuuletta. Tässä vielä viritellään viimesiä silauksia ja yhteistöitä, ja sit saatte kuulla. Odotan niin että saan sitä jakaa. Kiitos että uskotte muhun.

<3k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>