SANON SUORAAN!

Morberi!

Oon tehny kourallisen haastiksia sinkkuun liittyen ja nyt odotellaan sitä, äddääkö radiot Muukalaisen soittolistoilleen. Voin kertoa, että tää on mun mielestä pahin aika ihmisen elämässä. Intensiivisesti päivittäin 6kk ajan kaadat sydäntä, tunnetta, itkua, naurua, surua ja iloa biisintekoon. Näet kirjoituskumppaneita vähintään 2 kertaa viikossa ja touhuat studiolla. Elämällä on joku merkitys, ainakin omasta mielestä. Sitten levy valmistuu. Pitää päästää irti. Enää en ole kontrollissa. Musiikkipäälliköt, eli 0,00001 prosenttia väestöstä päättää nyt meneekö biisi soittoon. Kantautuuko sun musiikki ihmisten korviin? Mitä ne sanoo? Rakastaako? Vihaako? Pettyykö? Ainoa mitä voit sanoa itselles on se, että parhaani tein, nyt katotaan mihin se kantaa.

Aina ei se eka sinkku lähde lentoon. Eikä toinen. Eikä välttämättä kolmas. Tai sitten ei mikään. Mutta siinä vaiheessa mitataan ihmisen sisukkuus, kun katsotaan miten se selviytyy siitä. Miten reagoida ja miten jatkaa. Lannistuuko vai nostaako itsensä ylös ja jatkaa kaksinkertaisella tarmolla.

Usko on tällä hetkellä kova. Mitä mulla olis jos ei mulla olis sitä? No sekin tie on käyty. Kun usko loppuu, asiat tuppaa menemään reisille. Kai se on se vetovoiman laki. Kun on hyvässä paikassa, hyvät asiat tulee luo. Ja päinvastoin. Nyt on vahva tunne siitä että hyvät asiat tulee luo. Pakkohan niiden on tulla. En voi antaa muille vaihtoehdoille tilaa.

Taas olen saanut vastata kysymykseen “miksi olet noin iloinen?” Aluksi se närkästytti. Taasko me puhutaan tästä? Miksi tää on issue? Menin kauemmaksi ja katsoin tätä kysymystä sieltä. Mikä oli vastaus? No että se on outoa. Miten joku kuplii kokoajan noin? Mistä toi energia tulee? No en osaa muuta sanoa, kun että tällainen mä olen. Lapsenomaisesti innostuva, suuresti tunteva, emootioiden näyttäjä. En piiloudu. Olen. Jotkut tulkitsee sen pinnallisuudeksi, teennäisyydeksi ja sitä kautta tyhmyydeksi. Tulkitkoon. Minä voin lausua sanat “Jos jatkoon selviydy en, oon mielelläni se alien. Ja tiedän itsekin sen, oon muukalainen.”

Olkaa muukalaisia. Julistakaa erilaisuutta koska se tekee teistä just sen ketä olette. Uniikkius on uus musta.

Kiitos ihanista viesteistä ja kauniista sanoista Muukalaiseen liittyen. Toivotaan, että se saavuttaa mahdollisimman monet korvat

ja p.s. sanokaa suoraan

4 thoughts on “SANON SUORAAN!

  1. oi tykkäsin tykkäsin tykkäsin ! :> tää haiskahtaa ihan hitiltä ! tulispa radiosoittoon ! :) hyvä Wheeler !! :>>

  2. Mä rakastuin niin tähän muukalais biisiin. Tää on semmonen biisi et ku sitä kuuntelee niin tulee semmonen rohkea olo ja uskaltaa olla se muukalainen joka on:)

  3. Levy-yhtiön pitäs myös pikkasen mainostaa muutaman sekunnin radiossa ja telkussa. Piilomainontakin on IN. Levy-yhtiöissä töissä oleva jengi tuppaa laiskistuun enemmän vuosi vuodelta.

  4. Et jännitä yksin. Pitäs melkein pahotella, jos oon manannut “muita vaihtoehtoja” esiin kyttäämällä erinäisiä soittotilastoja, harmistumalla FB-kavereilleni kun eivät heti-kaikki tykkäilleet mun Muukalais-hehkutuspostauksista ja ihan vaan yleisesti hössöttämällä. Uskon TÄHÄN pitäs olla horjumaton, mut kun nyt vaan sattuu olemaan liikaa kokemusta “hukatuista helmistä” eli mjuusic feivoriteistä, joita yleisö ei löydä, kun ei radiot soita. Mut kyllä ton 0,00001 prosentin ääliömäisyydellä on PAKKO olla joku raja. Onhan tän lähdettäVÄ lentoon, tai viimeistään seuraavan!

    Vaatisko se vähän houkuttelua – toivebiisikampanjan masinointia faneille, tai jotain? Vai oisko se just sellasta hössötystä, joka päästäs nega-ajatukset valloilleen? Joka tapauksessa – usko edelleen itseesi, pidä iloisuutesi, juhli Muukalaista ja muukalaisuutta. Ja OLE <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>