VIISUHAIPPI!

Yle on ottanu melkosen riskin ja pyytäny mua antamaan Suomen pisteet Euroviisuissa! Arvostan! Oon kuitenki semihasardi muija ;) No en kai ala mitään sekoilee!

Tässähän on vielä semmonen hauska juttu, että Marry Me biisin yks kirjoittajista Erik Nyholm on mun tulevan levyn tuottaja ja on kirjottanu mun ja mysteerimiehen kanssa kaikki biisit. Että omia tässä kannustetaan! Woop!

Lauantaita varten on isot valmistelut ja monet harjoitukset, ja loppupeleissä mä oon ruudussa muutaman sekunnin! HAH! Katoin Youtubesta vähän referenssejä mitä tyypit sanoo pisteidenantotilanteessa (prkleen yhdyssanat ei kielipuoli osaa onks toi muka kokonaan yhdyssana?!), ja nehän tekee kaikennäköstä hölmöö! Yks oli aivan pelti kii ja toinen alko laulaa ku tajus että nyt on hänen tilaisuutensa koe-esiintyä miljoonille ihmisille…Ehkä mä kuitenkin pidän asiat simppelinä ja hoidan homman nätisti ja siististi…Eniten mua jännittää et osaanko lausua maiden nimet! Mitä jos tulee joku ölskdzgjlkcmldsö<j?! Mitä mä sit teen? Nolaan koko Suomen sopertamisella…;)

 

Tai sit mä jäädyn totaalisesti ja näytän tältä sen minuutin ku oon ruudussa ;)

photo (80)

Wish me luck you guys!

<3k

One thought on “VIISUHAIPPI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>