Uusi luku

Pitkästä aikaa. Täällä taas.

Tänään esitän uuden sinkun – Mitä Jää – Elämä Lapselle konsertissa Hartwall areenalla. Kävin eilen illalla treenaamassa tyhjässä hallissa ja tunnelmani oli seuraavat: “apua, osaanko, pystynkö, sydän hakkaa, ole hiljaa, tää on upeeta, jännittää, mitä jos epäonnistun, ihanaa, oon paska, oon ihan ok, tää on niin siistiä, nauti, ole rento, nauti lisää, hymyile.” Pari fiilistä. Mutta onneksi vaan pari :D

photo (2)

Jännittää kovasti tuleva julkaisu. Vaikka oon jo muutaman vuoden ollut näissä kuvioissa, tässä on jotain erilaista. Biisissä on menty takaisin perusasioiden äärelle. Keskiössä laulu, tarina ja tunnelma. Ei mitään ylimääräistä. Tässä minä olen. Auki, raaka ja avoin. Mitä jää on täydellinen biisi tähän syksyyn. Se julkaistaan ensi viikon perjantaina 26.9.

Toivon sydämeni pohjasta että se saavuttaa ihmiset.

Kaunista keskiviikkoa kaikille

<3k

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>