Puoleksi englantilainen, Hitchinissä syntynyt ja lapsena Tampereelle muuttanut Kristiina aloitti musisoinnin pianon ja kitaran soitolla, mutta innostui biisien kirjoittamisesta ja laulamisesta Alanis Morissetten Jagged Little Pill -debyytin myötä.

Lukioaikainen bändiviritys johti kosketuksiin levy-yhtiöiden kanssa ja Kristiina päätyi laulamaan Tyttö sinä olet tähti -elokuvan lopputeksteissä rullaavan, Jukka Immosen tekemän You’ll Be Gone -kappaleen. Jukka Immosen kautta Kristiina on ollut tekemässä demolauluja suomalaisille musiikkiammattilaisille järjestetyillä biisileireillä, joiden myötä Kristiina on demottanut paitsi Jukka Immosen myös mm. Illusion Raken ja Teemu Brunilan kappaleita. Kaksikielinen laulaja on myös kirjoittanut englanninkielisiä tekstejä muille artisteille. Kristiinan sanoituksia on päätynyt mm. Idols-tuomari Patrick Sarinin sävellyksiin ja Anna Abreun laulettavaksi.

Tyttö sinä olet tähti -elokuvan myötä Kristiina tutustui alkuvuodesta 2008 oman debyyttilevynsä julkaisseen ja mm. Antti Tuiskulle ja Tarja Turuselle kappaleita tehneen Chisun kanssa. Parivaljakko sävelsi ja sanoitti ensimmäisen yhteisen biisinsä jo ensitapaamisella ja päätti tehdä Kristiinan oman sooloalbumin kokonaan yhdessä.

Kristiinan sooloalbumi Hitchin to Helsinki ilmestyi marraskuussa 2008. Ensilevyn tiimoilta tehtiin keikkoja ja sinkut Sunny Day, Annie and I, Rainy Helsinki ja Wrong soivat radiossa tiuhaan.

Keikkailun ja radiosoiton lisäksi Kristiina tuli vuoden 2009 aikana tutuksi laajemmalle yleisölle mm. Nelosen Kuorosodasta ja lukuisista televisioiduista hyväntekeväisyyskonserteista. Loppuvuodesta Kristiinaa kuultiin myös Onnen Laulut -kokoelmalla, jossa hän versioi Sigin Tiina menee naimisiin -hittiä sekä Ipanapan Joulu -lastenlevyllä Joulupukkiukki-biisin muodossa.

Kristiinan toinen pitkäsoitto – tällä kertaa suomeksi! – ilmestyi helmikuussa 2012. Levyltä julkaistiin kolme sinkkua: Kiitos kun muistit tuli tutuksi vuoden 2010 hittielokuva Napapiirin sankareista, Ihanaa -single taas oli kesän 2011 himotuimpia biisejä YleXllä ja syyskuussa 2011 julkaistiin kolmas single Sininen sydän, jonka videolla nähtiin aitoja suomalaisia rakkaustarinoita.

Kristiina valmistelee paraikaa kolmatta pitkäsoittoaan jatkaen suomenkielisen materiaalin parissa.

Parhaiten pysyt kärryillä Kristiinan touhuissa seuraamalla Kristiinan blogia, Facebook-fanisivuja, Twitteriä ja YouTube-kanavaa!